h1

Kage med saft og smag af appelsiner

18. juni 2010

Duften af appelsiner og nybagt kage... Uhmmmm!!

En velsmagende og duftende appelsinkage, der kun bliver bedre af at stå et døgns tid i køleskab! Opskriften stammer fra Fru Olsen, som min mor gik til gymnastik med, engang tilbage i 70’erne.

200 g mel, smør og sukker røres sammen med 2 æg og 2 tsk bagepulver. Så skal der saft og skal fra 1 appelsin (selvfølgelig økologisk og grundigt skyllet!) og til sidst 6 spsk. kogende vand. Alt dette røres sammen og hældes i en springform. Bages ca. 3/4 time ved 180-200°.

Kan pyntes med glasur, lavet af flormelis rørt op med saft fra en appelsin.
Før glasuren stivner – drysses med reven appelsinskal.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: