h1

Skt. Hans med skaldyr, ventepølse og bøf på grillen

23. juni 2010

Før den blev skåret over, smurt med pesto og grillet!

Så blev der fejret midsommer i Danmark. Vindstille, høj blå himmel og fuldt blus på grillen.

Vi havde marineret masser af tigerrejer i hvidløg/chili-marinade og sat dem på spyd.

Et bjerg af jomfruhummere var flækket på langs og havde fået en hjemmelavet pesto over sig: Masser af hakket persille og basilikum, rapsolie, æbleeddike, mandler, solsikkekerner der fik en tur med stavblenderen.

Hjemmelavet kartoffelsalat af nye kartofler med masser af dild… og efter vi havde spist skaldyrene, blev der grillet et par “vente”pølser – som blev spist mens bøfferne blev grillet.

Bagefter var der kun plads til kaffe – så frugten, der skulle ha været dyppet i smeltet chokolade, må vente til en anden dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: