h1

Hjemmelavet koldskål med egne jordbær

1. juli 2010

Billedet taler jo for sig selv!

Hvorfor nøjes med at købe en færdiglavet koldskål – når det er SÅ let at mixe sin egen! Her i huset er det den ældste datter der står for at lave koldskål: 1 liter økologisk kærnemælk, 1 liter økologisk ymer, kornene fra 1 øko vanillestang, saft fra citron og sukker efter smag, behag og temperament.

Som tilbehør kan serveres kammerjunkere (disse prøver vi selv at bage lidt senere på sommeren), friske jordbær, blåbær eller rabarberkompot.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: