h1

Copenhagen Dining Week 2011

30. januar 2011

Over 50 restauranter er gået sammen om at gøre vinterferien til en uge, hvor du kan komme ud og spise god mad, til en meget overkommelig pris.

Det er Copenhagen Food Magazine der står bag arrangementet som hedder: Copenhagen Dining Week og foregår fra og med d. 14. til og med d. 19. februar 2011. (Husk at d. 14. er Valentines dag!)

Alle restauranterne har sammensat en spændende 3 retters menu – og den koster 200,- pr. person.
Der medfølger en S.Pellegrino Mineralvand – men du kan selvfølgelig tilkøbe vin og ekstra retter.

Bordet booker du på hjemmesiden: http://www.diningweek.dk/ hvor du kan se de forskellige menuer, tidspunkter og om der evt. er udsolgt.

Der kommer løbende flere restauranter til – og nogen af dem har Michelin stjerner (disse koster et ekstra tillæg på 100,- pr, person), så det er værd at holde øje med siden. Eller du kan tilmelde dig deres side på Facebook – som så holder dig opdateret.

Hvis du køber billetter til hver dag hele ugen, kan du for kun 1.300,- pr person f.eks. komme til at smage:
Økologisk dansk kalv på Kultorvet nr. 5
Argentinsk oksemørbrad med kartoffelpuré på Fuego
Løgconsommé med andekråser på Formel B
Braiseret kalvebryst på Restaurant Kanalen
Kingfish med fennikel og appelsin på Ristorante Fabios Paparazzi
Braiserede kalvekæber på Restaurant Cofoco

Vi har ind til videre valgt at tage på Ristorante Fabios Paparazzi og vil selvfølgelig efterfølgende skrive her om oplevelsen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: