h1

Projekt ryd op… lørdag med jomfruhummer på menuen

5. februar 2011

Jomfruhummer, lakse-guacamole og pasta

Lørdag brugte vi lidt længere tid på madlavningen – for det tager sin tid at forberede en stor bunke jomfruhummere til at blive grillet i ovnen! De blev kogt, halveret, renset, lagt i ovnfast fad og penslet med citonsaft, et par fed hvidløg og olie før de kom i ovnen og fik ca. 8 min. under grillen.

Som tilbehør blandede vi græsk yoghurt med en most avocado, et fed hvidløg, et stort bundt dild, saften fra en kvart citron, salt og peber. Så finthakkede vi ca. 100 g røget laks og blandede det hele godt sammen. En stor rød peber blev skåret ud i 8 lige store dele og lakse-guaca’en blev anrettet derpå.

Der blev kogt båndpasta, som blev blandet op med en skefuld pesto efter vandet var hældt fra.

Ydermere fik vi friske blommetomater og et par skiver Primadonnaost til at drysse hen over.

Vinen vi fik til var en afkølet Chilensk Chardonnay.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: