h1

Indbagt laks med spinat og sprød top

11. marts 2011

Fredag aften stod middagen på fisk.

4 stk gode laksebøffer fik fjernet skindet og blev anbragt i et ovnfast fad foret med butterdej. Oven på laksebøfferne blev hældt en opbagt sovs med masser af spinat. Så blev det hele pakket fint ind med butterdej som låg.

Ovnen blev skruet op på 180 grader varmtluft og fadet sat ind i varmen i ca. 30 min.

Imens blev der kogt pasta penne og skåret agurk, tomat, avocado og feta. En simpel pesto blev til, af et par fed hvidløg, pinjekerner, god olivenolie fra Firenze og en ordentlig dusk basilikum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: