h1

Hjemmelavet krasser med en ordentlig Frankfurter til

10. juli 2011

Hjemmelavet krasser til grillpølserne

Søndag blev grillen tændt og der kom hakkebøffer og frankfurtere over ilden.

Som tilbehør bagte vi nogen hurtige og lette brød, der godt nok var liiiidt for små som pølsebrød – men blev til perfekte krassere:

50 g smør og 2 dl mælk blev varmet i microovnen til passende temperatur så 25 g gær kunne røres ud i det. En halv kop tykmælk blev blandet i sammen med 1 tsk. sukker og 1 tsk. salt. Så blev der hældt 350 g hvedemel i dejen, der så blev æltet godt igennem. Dejen blev rullet ud i en firkant og skåret igennem til lange brød på pladen. Blev bagt ca. 25 min ved 200 grader.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: