h1

Sprød hornfisk og en skål med salat

31. august 2011

Hurtigt, lækkert og sprødt!

Så er de her igen!!! Hornfiskene!!! To gange om året er det sæson for de lange smalle fisk, med de letgenkendelige grønne ben. I slutningen af april og igen i august kan de fiskes op direkte fra vandet omkring Danmark – eller fra fiskehandlerens disk.

Filetterne kan grilles eller steges. Hel eller skæres i mindre stykker. Tilberedes med skindet på til fisken er sprød og lige til at spise!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: