h1

Sprøde skrubber med nøddepesto

3. oktober 2011

Fisk er bare nemt og lækkert!

Et besøg på Dragør Havn – og aftenens menu stod på: Sprødstegte skrubber.

Skrubberne blev renset og først vendt i æg. Derefter i rasp, som var blandet med et par duske timian fra haven samt hjemmelavet nøddepesto. Så blev de stegt med en god gang smør, i omkring 8 min. på hver side… til de var sprøde og gennemstegte.

Pestoen bestod af økologiske pinjekerner og mandler der først blev ristet på panden og derefter hakket sammen med en slat god olivenolie.

Der blev serveret kogte kartofler, Hollandaisesovs, friskhakket persille og citoner til… Voila – nemmere kan det næsten ikke blive!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: