h1

Sprøde parmesanflager

25. november 2011

Her er de sprøde flager brugt som tilbehør til tomatsuppe med pasta

Hvis der lige skal kræses lidt mere for tomatsuppen, så gør det på denne smarte måde:

Riv en god bunke parmesan og fordel det i aflange bunker, med god luft mellem, på et stykke bagepapir. Sæt det i en 200 gr. varm ovn – og omkring 10 min. senere skulle parmesanen gerne være smeltet, gylden og sprød.

Tag pladerne ud af ovnen og lad dem køle af indtil servering.

2 kommentarer

  1. man kan også smelte dem i en skål, så de bliver skålformede og så servere maden i den🙂 Tip fra Frankrig


    • Tak for tippet! Det må vi prøve næste gang!



Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: