h1

Nemt hjemmebagt økologisk rugbrød

5. december 2011

Og så får man også duften af nybagt rugbrød med i prisen!

Næste gang du har brug for rugbrød, så prøv at bage det selv. Det kan gøres meget let og enddog økologisk. Der findes en del forskellige blandinger i handelen. Og generelt skal der blot tilføres vand og gær. Ved nogen af blandingerne følger der endda en pose tørgær med.

Vi plejer at bage det dagen før det skal bruges, så er vi sikker på det har sat sig. Og også sikker på at det ikke er klægt eller hænger fast på kniven når det skæres.

Desuden erstatter vi noget af vandet med en mørk øl til at fremhæve smagen.

Før brødet sættes i ovnen, prikker vi det med en gaffel og topper det f.eks. med blå birkes eller solsikkekærner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: