h1

Baileys og marcipan er et godt makkerpar

6. december 2011

Enkelt og nemt konfekt

Ingen jul uden disse lækre og meget populære konfektstykker:

Riv et godt stykke marcipan ned i en frysepose. Hæld en god sjat Baileys i posen og massér det ind i marcipanen. Lad det ligge et døgns tid og trække i køleskabet.

Rul massen til passende kugler, der dyppes i mørk chokolade og evt. pyntes med drys efter eget valg.

Opbevares på køl indtil servering (eller indtil nissen har spist dem alle i køleskabet)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: