h1

Kulmule i selskab med grønne bønner

14. januar 2012

Så blev vi også kloge på hvorfor Kulmulen har fået det navn...

Ugens pakke fra Skagenfood indeholdt ingredienser til: Sesambagt filet royal af kulmule. Ungerne var med til at tilberede, ifølge den vedlagte ret lette opskrift (se den her).

Som sædvanlig tilpassede vi opskriften lidt – da de grønne bønner fik selskab af baconstykker og resten af sesamfrøene på panden.

Kulmulen blev (som der også stod i info om fisken), mere fast efter turen i ovnen og havde smagsmæssigt en god makker i sesamfrøene.

Vi var lidt i tvivl om vi havde lyst til at lave smørsovsen eller om vi skulle servere en god citronsovs til. Men her fulgte vi opskriften – og nød resultatet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: