h1

Endelig tatarmad igen!

16. januar 2012

Friskt og råt... og med æggeblomme ud over det hele

Friskhakket kød fra slagteren, pyntet med rå æggeblomme, kapers, rå løg, salt, peber og dejlig stærk friskrevet peberrod, der går lige i tårekanalerne! Wuuuhuuuu!!!

Efter ni måneders ventetid, kan der endelig indtages tatarmad igen i nr. 14!

One comment

  1. Tatar😉
    Dejligt at se nogle stadig elsker råt kød som jeg.

    Erland



Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: