h1

Biksemad af alle de gode rester

17. februar 2012

Når du laver din egen biksemad, er du sikker på hvad den består af, nemlig gode råvarer. Kog en omgang kartofler, skær dem i firkanter. Skær resten af roastbeefen, coulotten eller flæskestegen i firkanter. Snit gulerødder i grove stykker. Et par løg i tern. Og hvad du ellers har af rodfrugter f.eks. forårsløg, porrer, rødbeder, hvidløg…

Svits løg og kartofler i smør/olie i en sauterpande til kartoflerne tager farve. Hæld det i en skål. Svits kødet sammen med lidt engelsk sauce til det bliver sprødt. Hæld kartofler og løg op i panden igen, sammen med div. grøntsager og lad det hele stege ved middel varme i 10-15 min. Server med ristet rugbrød, ketchup og rødbeder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: