h1

Private dining… dyreryg

19. februar 2012

Stegt camembert med solbær

Lørdag aften havde vi besøg af nogen madglade venner og besluttede os for at servere en 3-retters menu.

Forret: Camembert-trekanter vendt i æg og rasp med salt og peber og derefter stegt på alle sider på en pande. Serveret med solbærsyltetøj og ristet rugbrød.

Hovedret: Dyreryg indpakket i bacon og let krydret med salt, peber, timian og laurbærblade. Tilberedt i en bradepande, fyldt med div. rodfrugter, løg og fond. Brunet i 10 min. ved 250 grader (varmtluftovn) – færdigstegt i ca. 45 min. ved 180 grader (varmtluftovn). Efter et hvil på 15 min. blev kødet skåret fra benene og anrettet.

Æbler toppet med revet peberrod

Tilbehør:
Ovnbagte æbler med timian, peberrod og hindbærsaft.
Flødestuvede kartofler og gulerødder.
Sauteret spidskål med bacon.
Ingefærmarinerede gulerødder.

Brug gerne utraditionelle skåle til at servere desserten i

Dessert: Vanillebudding, toppet med blandede bær og hindbærsaft.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: