h1

Restaurantbesøg med rabatkort

23. februar 2012

Der er i Danmark opstået en rabat-kultur, hvor man enten gennem daglige nyhedsbreve, eller ved brug af medlemskort, kan opnå ret store nedslag i prisen på restaurantbesøg. Vi er hoppet med på bølgen og nyder at finde nye spændende spisesteder på denne “billige” måde.

Et af disse tiltag er: MenuCard. Tilmelding sker via deres hjemmeside, hvor du også finder oversigt over spisesteder og de nyeste tilkomne restauranter.
Medlemskortet er ikke bare et plastickort. Her har MenuCard valgt at lave et flot kort i børstet stål og de skriver man skal huske at flashe det, ved bestilling på restauranten.

På hjemmesiden er der link til deres app (både Iphone og Android) hvor du nemt kan se, hvilke spisesteder i nærheden, der er med i rabatordningen. Her kan du også få overblik over, hvilken form for rabat spisestederne giver, f.eks. 50% på mad til op til 6 personer. Eller om du evt. skal ringe i forvejen og bestille bord.

Medlemskabet gælder for et år af gangen. Normalt koster det at blive medlem af ordningen, men indtil d. 20. april har MenuCard en kampagne, hvor man kan tilmelde sig gratis medlemskab i et år.

KLIK HER for gratis medlemskab

Efter de 365 dage kan man selv vælge om man vil stoppe sit medlemskab, betale den fulde pris for det følgende år, eller fortsætte med et reduceret gratis medlemskab. (Hvad det reducerede medlemskab går ud på, står der ikke nogen steder).

Vi var i dag på restaurant Couloir ved Amager strand,  hvor vi ved fremvisning af vores MenuCard, fik 50% rabat på maden. Den endelig regning endte på 154,- kr, hvilket man må sige er billigt for 2 x brunch med bl.a. hjemmelavet jordbærsyltetøj, nutella, laks, pølse, æg, croissant, kaffe og juice. Vi tilkøbte kaffe/juice ad libitum for 10,- kr ekstra og en søbogård hyldeblomst til 30,-. Absolut en brunch vi kan anbefale (også til fuld pris)!

MenuCard skriver selv følgende forklaring på, hvordan det kan lade sig gøre at opretholde disse rabataftaler med spisestederne: “MenuCard er bygget på gensidig respekt mellem vores medlemmer og restauranter – det betyder at vi opfordrer vores medlemmer til at bestille andet end postevand for at det tilsvarende kan betale sig for restauranterne at give den gode rabat.”

Lige nu (slut februar) er der 170 restauranter at vælge mellem hvor visning af kortet giver mellem 30% og 50%, og de skriver at der vil komme flere tiltag f.eks. MenuDrink og MenuSpot.

Af andre rabatordninger vi har støt på, kan nævnes: mydeal, sweetdeal, downtown… og nu er der kommet en side all2day.dk hvor du kan tilmelde dig én daglig nyhedsmail, hvor alle dagens tilbud fra alle (lige nu 31) rabatordninger bliver samlet.

Reklamer

2 kommentarer

  1. det var en ordenlig portion. Ser godt ud. og fin blog 🙂


  2. Lækkert billede…

    Kan være man skal aflægge dem et besøg 🙂

    Tak for tippet..Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: