h1

Omelet med skinke og ost

24. februar 2012

Vores nye pande blev testet i morges – og der kom lækre omeletter til hele familien ud af det.

Pr. omelet: 2 æg, 3/4 dl mælk og lidt salt og peber røres let sammen med en gaffel. Lidt fedstof kommes på panden og æggemassen hældes på. Når æggestanden har sat sig, rives cheddarost på den ene halvdel og skinketern fordeles oven på. Når æggestanden næsten er bagt igennem, vippes halvdelen uden ost hen over den anden halvdel. Pres de to halvdele let sammen og vend den endnu engang og steg den til den er gylden.

Hvis der skal laves flere omeletter, kan man holde de færdige, varme i ovnen ved ca. 75 grader.

Kan serveres med ristet rugbrød, ketchup, tabasco og evt. pyntes med friskklippet purløg eller persille.

Som fyld kan også bruges svampe, forårsløg, rester af kød fra dagen i forvejen, feta, tomater, løg, gedeost… eller hvad man lige selv bedst kan li’!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: