h1

Sprødt drys til ymeren

26. februar 2012

Det tager ingen tid at riste sin egen müsli til at pifte ymeren eller den græske yoghurt op med.

Smelt 2 tsk honning på en pande og drys 1 dl havregryn og en håndfuld hakkede hasselnødder på, når honningen bruser. Vend massen med en træske et par minutter, til det er gyldent.

Fordel drysset på et stykke bagepapir og lad det afkøle. Så hældes det i en skål sammen med grofthakket god mørk chokolade og rosiner.

Som ekstra topping kan bruges smeltet honning og solbærsyltetøj.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: