h1

Nem æbledessert med marsala

9. marts 2012

Der skal ikke så meget til før en rest æblemos kan blive en dejlig frisk dessert.

En ladyfinger eller et par makroner knækkes og lægges i bunden af en skål. Der hældes et par sjatter Marsala eller Cognac over. Der kan også bruges et par skefulde stærk kaffe. Æblemosen blandes med lidt grofthakket mørk chokolade og lægges i skålen. Lad den gerne stå en times tid i køleskabet. Inden servering toppes med en gang flødeskum. Pyntes lidt festligt med cacao eller andet drys.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: