h1

Skaldyrmix med frisk basilikum

9. marts 2012

Det er næsten umuligt at undgå fedtede fingre.

Opskrift til 2 sultne personer:

1000 g blåmuslinger kigges igennem og de muslinger der IKKE lukker sig smides ud. Bank dem evt. mod bordet. Spis kun dem der har åbnet sig når de er tilberedt.
Muslingerne koges i 2 til 2,5 dl hvidvin i en stor gryde med låg. Ryst gryden ind i mellem. De tages af blusset når alle muslingerne har åbnet sig eller efter ca. 10 min.

2 fed hvidløg, 1 stor rød peberfrugt og et godt stykke ingefær hakkes meget fint. Svitses hurtigt i en gang varm olie, hvorefter der drysses 1 spsk. puddersukker, lidt tørret chili og 2 spsk. chilisauce i (eller mængde efter temperament. Der kan også bruges finthakket frisk chili).

10 jomfruhummerhaler med skal, vendes i og det hele steges ca. 5 min.

Så vendes muslingerne med saft også i, og lad det hele simre sammen i et par minutter.

Kogt frisk pasta vendes til sidst i, sammen med et ordentligt bundt hakket frisk basilikum. Serveres med masser af servietter, groft brød og smør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: