h1

En variation af Styrmand Karlsens schnitzler

14. marts 2012

Billede

2 personer

6 rødspættefiletter fra fryseren blev optøet og gjort klar til en tur på panden.

Først blev de dryppet med citronsaft. Så drysset med friskkværnet peber og salt. Så fik de et par tynde stænger rød peber lagt på midten af hver filet. Dernæst et lag revet ost og så et drys carry. Og så blev de foldet så godt som muligt og blev lukket med en kødnål.

Rigeligt smør på en pande – og de 6 ruller blev stegt ca. 4 minutter på hver side. Efterfølgende kom de på et fad i ovnen ved ca. 150 grader og holdt varme, sammen med de kogte kartofler. De var hældt i et fad og toppet med resten af den revne ost. Så blev der lavet citronsauce – denne gange med et pift estragon i.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: