h1

Det smager lidt af Paris

25. marts 2012

Forår i Paris. Gåtur langs Seinen. Finde en lille hyggelig restaurant og gå på opdagelse i deres spændende menukort! Uuuhhm!

For at fuldende drømmen om Paris, gjorde vi det første forsøg med at bage de franske marcarons. Sprøde, søde og med lige den smagsvariant af creme man bedst kan li’. Vi bagte efter en opskrift fra Hjemmet. Og cremen blev til af: Fløde, hvid chokolade, smør, gul- og hummerfarve og tilsidst revet appelsinskal.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: