h1

Brød i potte med sprød skorpe

9. april 2012

I politikens sektion mad helt tilbage i oktober, var der en opskrift af Carsten Kyster på Kokottebrød. Se opskriften her.

Vi har siden kigget efter den perfekte gryde til at bage i, og fandt en egnet stentøjsskål på et loppemarked. Den havde godt nok ikke noget låg, men vi bruger et låg fra en gryde.

Og det virker! Det tager lidt tid at tilberede dejen. Ælte, hæve og afgasse – men det er ventetiden værd! Lækkert brød med god sprød skorpe!

Vi har også prøvet at bage brødet tilsat en god portion græskarkerner – så skal dejen blot have lidt mere vand.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: