h1

Sprøde forårsruller med hakket oksekød

10. maj 2012

20120510-231107.jpg

En portion glasnudler blev kogt ifølge anvisningen på pakken og lagt i en sigte til afdrypning. To store gulerødder blev skrællet og snittet i fine tynde stænger. En rød peber blev skåret i fine stænger og lidt mindre end et kvart spidskål blev snittet fint.
Grøntsagerne blev sauteret på en pande med lidt olie, en skefuld fishsauce og en skefuld soyasauce. Så kom det op i en skål hvor det blev blandet med nudlerne, der forinden blev klippet i kortere stykker.
En pakke hakket oksekød blev stegt i lidt olie og der blev krydret med paprika, spidskommen og karry.
Vi synes forårsrullerne bliver bedst når der brugt to stykker dej af gangen. Først blev der lagt et lag grøntsager og derefter et lag kød, på den nederste halvdel af dejen. Så blev det nederste hjørnet vendt ind over fyldet og derefter de to hjørner i siderne, så fyldet blev lukket inde. Så blev der rullet videre og det sidste hjørne blev fugtet, så rullen blev lukket sammen.
Rullerne blev lagt på et fad, ved siden af hinanden (hvis de bliver lagt oven på hinanden, risikerer man de klistrer sammen) og en gryde med rapsolie blev varmet op.
Så kom rullerne i olien et par stykker af gangen, til de begyndte at tage farve. Op og dryppe af, og så i ovnen på et fad og blev holdt varme til de alle var klar til servering.

Forårsrulledejen var købt hos den kinesiske købmand i Torvehallerne

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: