h1

Mozarella og tomatsalat

15. maj 2012

En simpel klassisk salat til middagsbordet:

Et par gode modne velsmagende økologiske tomater skæres i skiver og anrettes på en tallerken eller et fad.
Mozarella skæres i skiver og fordeles oven på tomaterne.
Et løg (rød-, skalotte- eller zittauerløg) skæres i tynde ringe eller skiver og fordeles også på fadet.
En god olivenolie og balsamicoeddike stænkes gavmildt over salaten.
Grove stykker af parmesanost drysses over.
Og til sidst basilikumblade.

Kan serveres til f.eks. bøffer, fisk og spaghetti eller som forret sammen med oliven.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: