h1

Sushi med ungerne

26. maj 2012

Det er nemmere at forholde sig til maden, når man selv har været med til at lave den.

For et halvt år siden introducerede vi for første gang, sushi for de to ældste af ungerne (8 og 11 år). De var ikke meget for at prøve, og “det der tang udenom” var absolut ikke noget hit. Men de sidste par uger, har de selv spurgt om vi snart skulle lave det.
Så vi købte ind til en gang sushi med laks og tigerrejer som det eneste “kød”, da ungerne er vilde med det. Og fordi det er lidt nemmere at forholde sig til noget nyt, når der ikke er for meget nyt af gangen.

Først lavede de nogen små børnemundrette nigiri, med rå laks og nogen kugler med rejer der var kogt.
Så sprang vi ud i at lave ruller. Først nogen hvor der blev vekslet mellem agurk, forårsløg og avokado og et drys sesamfrø.
Så en rulle med stegt laks, og en med kogte rejer, forårsløg og wasabi. Og til sidst et par kugler med stegt laks på.

Som lidt ekstra havde vi grillet spyd, med tigerrejer og kammuslinger der var smurt med olie og knust hvidløg. Og spyd med marineret svinekød, champignon, grøn peber og løg. Samt en rissalat inspireret af sidste weekends besøg hos Camilla Plum.

Det var en stor succes, og de har allerede spurgt hvornår vi skal lave det igen🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: