h1

Østersaften i Svinget

20. december 2012

Så er det ved at være tid til den traditionelle østersaften i Svinget. Da vores store familie som regel er spredt i hele landet, både jule- og nytårsaften, har vi indført at vi alle mødes en aften midt imellem og skåler det nye år ind. Og her nyder vi østers og et væld af havets andre fristelser. Selvfølgelig i selskab med masser af bobler udvalgt efter hvad Løgismose anbefaler!

Hr. og Fru Olesen plejer at bestille franske østers hos Løgismose. De rå bliver efter temperament, piftet op med et par dråber tabasco eller citron.

huitre østers

Et par af dem får en tur i ovnen. F.eks. som Østers Rockefeller med persille og knuste brødkrummer. Se opskrift her.

Østers Rockefeller

Eller som Østers Bretagne med gulerødder og porrer.

Østers Bretagne

Af andre lækkerier bliver der serveret muslingesuppe og kammuslinger.

kammuslinger

Laksetartar med vagtelæg.

laksetartar

Blinis med löjrogn, kaviar, lakserogn, rødløg og creme fraiche.

blinis

En god måde at fejre jul, nytår, bobler og fantastisk mad i godt selskab!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: