h1

Iskold og stærk forret til herreaften

8. september 2013

Vi blev i august måned, bedt om at komme med vores bud på, hvad 14 mænd kunne ha på menuen, som middags-afslutning på en polterabend.

 

Gazpacho

Serveres iskold og kan tilføjes vodka efter temperament

Som forret valgte vi Gazpacho

1/2 kg modne tomater med god smag (Snit et kryds i dem, læg dem i kogende vand et minuts tid. Tag dem op og skyld i koldt vand. Pil skindet af)

1 Agurk (Skær agurken over på langs, og fjern kernerne med en ske)

Rød eller gul peber (Den grønne bliver for bitter)

1 habanero chili

3 fed Hvidløg

Ca. 1 dl. god olivenolie

Et par skiver groft godt brød (lægges i blød i et par sjatter af æblecidereddiken)

God æblecidereddike

Vanille korn (fra en stang vanille)

Tabasco

salt og peber

Vodka

Grøntsagerne puttes i en blender med olivenolien og køres til en grov grød. Brødet og vanillekornene kommes i og der blendes igen. Så smages der til med æblecidereddike, salt, peber og tabasco. Hældes på en kande og sættes på køl natten over.

Serveres i små glas, hvor der først hældes en halv til en hel cl. iskold vodka i, før glasset fyldes med gazpachoen.

Der kan skæres et par stænger af en god, tør manchego og serveres til.

 

 

2 kommentarer

  1. Hvad lavede i til polterabend’et? Leder efter sjove aktiviteter at lave til min nye portal der forhåbentlig skal gøre det nemmere at finde sjove ting at lave på et polterabend.


    • Hej Tobias. Herrene havde vist bl.a. kørt go-cart og så havde de lejet en spejderhytte, hvor de holdt øl-smagning med Mik Schack og vi kom så og sørgede for maden.



Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: