h1

Nudler, tigerrejer og edamamebønner. Nemt, så nemt!

12. september 2013
Tigerrejer og edamame-bønner

Tigerrejer i selskab med edamame-bønner.

Der er dage hvor der bliver lavet mad af det, vi nu har i fryser og i grøntskuffen… I dag var en af dem!

 

Følgende steges på en pande/wok med lidt olie (gerne med lidt chili i).

250 g Tigerrejer. Rå, optøede. Af med skallen og skåret i 3 stykker.

1/2 pakke bacon. Skåret i mundrette bidder.

 

Nudler koges og følgende dampes imens:

1/2 broccoli. Skåret i små buketter og en god portion optøede edamame-bønner uden skal.

 

 

De dampede og stadig sprøde grøntsager, kommes op til kødet på panden/woken, sammen med 1 porre, skåret i stave.

Der blandes rundt og skubbes lidt til side, så der er plads til, at 3 æg bliver stegt, og til sidst blandes det hele.

 

Så hældes de kogte nudler, 1 dl kokosmælk, et par skefulde god fishsauce, og et par sjatter Teriyaki sauce i. Det hele får lov til at stå i 5 minutter og boble ved lav varme og smages til med evt. salt eller mere chili.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: