h1

Man må jo ikke gå ned på udstyr…

10. juni 2014

Vi har et stykke tid gået og snakket om, at vi godt gad at prøve en Sous vide… Og da der den anden dag var et godt tilbud på sådan et monstrum, slog jeg til! Hjulpet godt på vej af undskyldningen, at det var en forsinket fars dags gave!

sous vide

Så nu skal der også beregnes plads til denne, i de nye køkkenplaner. Men hvad er det nu lige vi har købt? Og hvordan skal den bruges? Og hvordan udtaler man det der Sous Vide? Og hvad betyder det?

Det er fransk og kan oversættes til: Under vacuum/tomrum.

HER kan du høre hvordan det udtales!

Vi er gået i gang med at læse om det, og finde inspiration og viden. Både på nettet og i de trykte medier.

Som en start er følgende på læselisten:

Fakta om sous-vide, Fødevarestyrelsen

Sous vide hvad er nu det? Timm Vladimir

Fjordrejen.dk der deler ud af sin viden og opskrifter

Og så er vi blevet anbefalet at kigge nærmere på denne kæmpe:

Modernist cuisine

… Vi vender tilbage når vi er blevet klogere🙂

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: