h1

Pariserbøf ala Wiener schnitzel

18. marts 2015

Pariserbøf, æggeblomme

Til 2 personer

400 g økologisk hakket oksekød 5-7% fedt
Toastbrød
Rødbeder i tern
Kapers
Rå løg i tern
Revet peberrod
Ærter
Rå øko æggeblomme
Ansjos
Salt / peber
Pickles

Form 2 bøffer hen over hver sin skive toastbrød, så bøffen dækker brødet og gerne går ned over siderne. Steges på en pande, først på bøf-siden i rigeligt smør. Vendes og steges på brødsiden.

Derefter er der frit valg mellem alle ovenstående ingredienser som pynt og smagsgivere.

En god afkølet hvidvin og brasede kartofler passer strålende til!

.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: